Ανακαίνιση Σπιτιού Θεσσαλονίκη

Ανακαίνιση Σπιτιού Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία αναλαμβάνει ανακαίνιση σπιτιού σε Θεσσαλονίκη, Βέροια, Θάσο, Καβάλα και Χαλκιδική. Η παλαιότητα ενός κτηρίου και οι ανάγκες της εποχής οδηγούν συχνά τους ιδιοκτήτες στην ανακαίνιση της ιδιοκτησίας τους, αναβαθμίζοντας με αυτό το τρόπο την εμπορική του αξία αλλά και διαμορφώνοντας έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη κατασκευή και την αναβάθμιση κτηρίων, καταστημάτων λιανικής, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, επαγγελματικών χώρων, ιδιωτικών κατοικιών κ.ά. πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας, τη συνέπεια, την αισθητική και τη λειτουργικότητα. Η πολυετής μας εμπειρία πάνω στην μελέτη, στον σχεδιασμό καθώς και η και στην υλοποίηση μίας ανακαίνισης θα σας εξασφαλίσει πλήρως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάθε είδους ανακαίνισης – έργου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει τρισδιάστατα σχέδια, να επιλέξει ο ίδιος εφόσον το επιθυμεί τα υλικάκαι να διαμορφώσει τον ακριβή προϋπολογισμό του έργου.

Εργασίες ανακαίνισης σπιτιού

Γκρεμίσματα - Καθαιρέσεις - Αποξηλώσεις

Επιστρώσεις δαπέδων

Ελαιοχρωματισμοί και Σοβατίσματα

Κουφώματα και Πόρτες

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Θέρμανση - Ψύξη

Θερμομόνωση Κελύφους και οροφής

Γυψοσανίδες και Ψευδοροφές

Στεγάνωση οροφής, μπαλκονιών και μπάνιων

Ανακαίνιση Σπιτιού Θεσσαλονίκη

Πλεονεκτήματα της ανακαίνισης

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε νέα ζωή σε έναν παλιό χώρο. Όταν πρόκειται να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σας, η ανακαίνιση είναι συχνά η πιο πρακτική και οικονομική λύση. Με την ανακαίνιση, έχετε την ελευθερία να επιλέξετε τον ακριβή προϋπολογισμό που θέλετε να δαπανήσετε, καθώς και να κάνετε συγκεκριμένες αλλαγές για να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου σας. Μπορείτε επίσης να προχωρήσετε σύμφωνα με το δικό σας χρονοδιάγραμμα, χωρίς να χρειάζεται να εξαρτάστε από τη διαθεσιμότητα άλλων. Επιπλέον, η ανακαίνιση έχει συνήθως μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από την κατασκευή μιας νέας κατασκευής, καθώς δεν απαιτεί τη χρήση νέων υλικών ούτε παράγει απόβλητα κατασκευής. Είτε θέλετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας ή το μπάνιο σας, είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο αποδοτικό περιβάλλον και ευχάριστο περιβάλλον, η ανακαίνιση μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση.

Ο κατάλληλος συνεργάτης σας

Η EcoΚατασκευαστική παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης υψηλής ποιότητας εδώ και χρόνια. Διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών που μπορούν να σας προσφέρουν την τεχνογνωσία τους και να εγγυηθούν ότι το σπίτι σας ανακαινίζεται στο μέγιστο των δυνατοτήτων του όσον αφορά το σχεδιασμό, την αποδοτικότητα, το κόστος. Η ποιότητα κατασκευής εξασφαλίζεται με επιθεωρήσεις, έλεγχο και συνεχή παρακολούθηση καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Η ομάδα EcoΚατασκευαστική αποτελείται μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, πολιτικούς μηχανικού, αρχιτέκτονες και μηχανολόγους μηχανικούς. Δεν είναι μόνο άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, αλλά έχουν επίσης εργοταξιακή εμπειρία εκτεταμένες γνώσεις σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης έργων από μικρές ανακαινίσεις μέχρι ριζικές αναδιαμορφώσεις που περιλαμβάνουν πολύπλοκες εργασίες! Η EcoΚατασκευαστική είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες εξωτερικής και εσωτερικής ανακαίνισης και μπορεί να κάνει το σπίτι σας να μοιάζει σαν καινούργιο.

Εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Το εξωτερικό του σπιτιού σας δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά επηρεάζει και το πόσο ξοδεύετε για θέρμανση και ψύξη! Στις μέρες μας η εξωτερική αποκατάσταση του σπιτιού περιλαμβάνει και θερμομόνωση κελύφους. Με αυτό το τρόπο εκτός από αισθητική αποκατάσταση αναβαθμίζεται και η ενεργειακή αποδοτικότητα του, με αποτέλεσμα τη μείωση των πάγιων δαπανών. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμα και πιστοποιημένα. Η εξωτερική ανακαίνιση περιλαμβάνει συνήθως τα παρακάτω: Επισκευή και σοβάτισμα των εξωτερικών μερών του κτιρίου Βάψιμο κτιρίου Αντικατάσταση κουφωμάτων Εξωτερική θερμοπρόσοψη Θερμομόνωση και επισκευή ταράτσας Αναμόρφωση κήπου

Εσωτερική ανακαίνιση κατοικίας

H ανακαίνιση εσωτερικού χώρου μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που πρέπει να κάνει κανείς και μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρει από πού να ξεκινήσει. Σε αυτό το σημείο η εμπειρία ενός διακοσμητή μπορεί να είναι ανεκτίμητη. Ένας καλός διακοσμητής θα αφιερώσει χρόνο για να κατανοήσει το όραμά σας για τον χώρο και στη συνέχεια θα συνεργαστεί μαζί σας για να το υλοποιήσει. Θα εξετάσει παράγοντες όπως η διαρρύθμιση του δωματίου, ο φωτισμός, τα έπιπλα και τα αξεσουάρ, καθώς και τυχόν υπάρχοντα χαρακτηριστικά που θέλετε να διατηρήσετε ή να αναδείξετε. Με την έμπειρη ματιά τους, θα είναι σε θέση να καταλήξουν σε ένα σχέδιο που όχι μόνο φαίνεται εντυπωσιακό αλλά είναι επίσης λειτουργικό και πρακτικό. Έτσι, αν σχεδιάζετε μια ανακαίνιση, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν διακοσμητή με μεγάλη εμπειρία. Αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Συνεργαστείτε με την EcoΚατασκευαστική!

Η EcoΚατασκευαστική είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία ανακαίνισης σπιτιών στην Θεσσαλονίκη. Προσφέρουμε 100% εγγυημένη ικανοποίηση πελατών. Οι κατάλληλες συνθήκες για μια επιτυχημένη ανακαίνιση του σπιτιού σας είναι: Ακριβής σχεδιασμός και προιόντα υψηλής ποιτότητας Η φροντίδα και η προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνεται σε κάθε έργο είναι αυτό που κάνει την EcoConstructions ξεχωριστή! Η δέσμευση της εταιρείας προς την αριστεία ξεκινά με την προετοιμασία της για εσάς, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση υλικών κορυφαίας ποιότητας, καθώς και τη διασφάλιση ότι όλες οι πτυχές της ανακαίνισής σας έχουν σχεδιαστεί διεξοδικά εξ αρχής.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Η EcoΚατασκευαστική δεσμεύεται να παρέχει κατασκευαστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το έμπειρο προσωπικό και τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας διασφαλίζουν ότι τα έργα τους ολοκληρώνονται εγκαίρως, εντός των κατευθυντήριων γραμμών του προϋπολογισμού που έχουν καθοριστεί από τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς για τις επιμέρους εργασίες. Εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης Η εταιρεία θα είναι δίπλα σας ακόμη και μετά το τέλος ενός έργου, για να διασφαλίσει ότι θα καλυφθούν τυχόν ανάγκες που θα προκύψουν στο μέλλον.

Ενδιαφέρεσαι για ανακαίνιση σπιτιού σε Θεσσαλονίκη, Βέροια, Καβάλα, Θάσο, Χαλκιδική;

Επικοινώνησε άμεσα και ζήτησε τη δική σου προσφορά.

Ανακαίνιση Σπιτιού Θεσσαλονίκη

Άμεση Ανταπόκριση
Εξειδικευμένη Εμπειρία
Πλήρη Ανάληψη Έργων