Ανακαινίσεις Καταστημάτων Βέροια-Θάσος-Θεσσαλονίκη-Καβάλα-Χαλκιδική

Ανακαινίσεις Καταστημάτων και Επαγγελματικών χώρων

Η εταιρεία αναλαμβάνει ανακαινίσεις καταστημάτων σε Βέροια, Θάσο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Χαλκιδική. Η παλαιότητα ενός κτηρίου και οι ανάγκες της εποχής οδηγούν συχνά τους ιδιοκτήτες στην ανακαίνιση της ιδιοκτησίας τους, αναβαθμίζοντας με αυτό το τρόπο την εμπορική του αξία αλλά και διαμορφώνοντας έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και τηναναβάθμιση κτηρίων,καταστημάτων λιανικής, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης,επαγγελματικών χώρων, ιδιωτικών κατοικιών κ.ά. πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας, τη συνέπεια, την αισθητική και τη λειτουργικότητα. Η πολυετής μας εμπειρία πάνω στην μελέτη, στον σχεδιασμό καθώς και η και στην υλοποίηση μίας ανακαίνισης θα σας εξασφαλίσει πλήρως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάθε είδους ανακαίνισης – έργου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει τρισδιάστατα σχέδια, να επιλέξει ο ίδιος εφόσον το επιθυμεί τα υλικάκαι να διαμορφώσει τον ακριβή προϋπολογισμό του έργου.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΩΧΕΙΩΝ Θεσσαλονίκη Θάσος Χαλκιδική

Eco-Κατασκευαστική

Ανακαινίσεις Καταστημάτων

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ανακαινίσεων ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Πλήρη ανάληψη των έργων, εγγύηση, με πιστοποιημένα υλικά και χρόνους παράδοσης.

Ενδιαφέρεσαι να ανακαινίσεις το κατάστημα σου;

Επικοινώνησε τηλεφωνικά είτε μέσω email για να λάβεις την δική σου προσφορά.

Ανακαίνιση Καταστήματος

Άμεση Ανταπόκριση

Δωρεάν Αποτύπωση

Εξειδικευμένη Εμπειρία
Πλήρη Ανάληψη Έργων